Herstellingen & ontstoppingen

Tekengebied

Sanitair & verwarming herstellen

Dat je bij Karime & Britt van een efficiënte dienst na verkoop geniet, hoeft niet te verbazen. Sanitair en verwarming herstellen, is namelijk een van onze stokpaardjes. Een kraan die lekt repareren, een leiding ontstoppen of een verkalkte douchekop nieuw leven inblazen? Geen opdracht is ons te complex.

Qua sanitair en verwarming herstellen we onder andere:

Met name voor dringende interventies komen we zo snel mogelijk bij je langs om je uit de nood te helpen. Na onze tussenkomst zullen je verwarming en sanitair in optimale staat verkeren.

24/7 bereikbaar voor ontstoppingen

Een verstopping kan een grote bron van ergernis zijn. Water dat niet wegloopt, vieze geuren en in het ergste geval waterschade: ze zijn allemaal vervelende gevolgen van een verstopping. Gelukkig staat Karime & Britt 24/7 paraat voor snelle en efficiënte ontstoppingen.

We ontstoppen bijvoorbeeld:

Eigen aan onze aanpak is dat we je woning of bedrijfsgebouw niet beschadigen. Na afloop ruimen onze loodgieters het eventuele afval netjes op. We streven ernaar om de overlast tot een minimum te beperken. Vul gerust ons contactformulier in als je een vrijblijvende offerte wil ontvangen of meer informatie over onze ontstoppingsdienst wenst.

imageedit min