Centrale verwarming

verwarming herstellen

Centrale verwarming installeren? Geen probleem!

Naast een sanitaire installatie kunnen we bij Karime & Britt centrale verwarming installeren. We plaatsen zowel systemen op stookolie als op gas. Stookolie is een traditionele brandstof die als betrouwbare warmtebron geldt. Gas is daarentegen een schonere en milieuvriendelijkere optie voor je centrale verwarming, aangezien gas een lagere CO₂-uitstoot teweegbrengt.

Duurzame centrale verwarming zoals condensatieketels & warmtepompen

Hecht je er belang aan dat je centrale verwarming energiezuinig is? Dan is een condensatieketel of een warmtepomp wellicht iets voor jou. In dit overzicht lichten we de kenmerken van de types verwarming kort aan je toe:

imageedit min
imageedit min

Centrale verwarming herstellen

Heeft jouw huidige centrale verwarming het plots begeven? Dan komen wij zo snel mogelijk ter plaatse om het defect op te sporen en te verhelpen. We hebben een ruime stock aan vervangonderdelen, waardoor we je ketel of pomp moeiteloos kunnen repareren. 

Of je nu nieuwe centrale verwarming wil laten plaatsen of je huidige systeem wil laten onderhouden of herstellen, Karime & Britt is jouw ervaren partner voor centrale verwarming. Wij raden je graag een passende oplossing aan die bij je woning of bedrijfsgebouw aansluit. Aarzel niet om ons te contacteren als je onze hulp kan gebruiken.